sreda, 1. november 2017

Lastništvo zlata poveča občutek varnosti menijo nemški vlagatelji

Tradicionalno so nemški državljani naklonjeni investicijam v zlato in srebro. Glede na raziskave, ki jih povzema spletna stran gold.org, naj bi se 59% vseh vprašanih strinjalo z izjavo, da zlato, na dolgi rok ne bo nikoli izgubil svoje vrednosti. 48% vprašanih se strinja, da lastništvo zlata poveča občutek varnosti posameznika in 42% se jih strinja z izjavo, da bolj verjamejo zlatu kot valutam držav.
V letu 2016 je nemško povpraševanje po zlatu eksplodiralo in se glede na leto 2015 povečalo za več kot 40% na preko 180 ton zlata.
















V Sloveniji še vedno pogosto prevlada mnenje, da je potrebno imeti veliko denarja, za vlaganje v plemenite kovine. V plemenite kovine lahko vlagate že od 25 eur ali več. Je pa pomembno, da ste pozorni na kakšen način kupujete zlato ali srebro. 
Naložba v plemenite kovine je enostavna, pregledna, likvidna in brez davka na dobiček. 
V podjetju Elementum že 11 let omogočamo strankam možnost nakupa zlata in srebra po najugodnejših cenah. Vesel bom, če vam bom s svojim znanjem lahko pomagal pri vaši odločitvi za ustvarjanje ali optimiranje vašega premoženja v zlatu in srebru.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vesel bom vašega mnenja, predloga ali vprašanja na temo članka ali bloga na splošno.